Det går bra nu

Mitt företag går riktigt bra nu. Faktiskt så bra att jag funderar på om det skulle vara en bra idé att anställa en medarbetare. Som egen företagare måste man vara en vinnarskalle, helt klart, men jag har ändå ingen direkt strävan att komma långt. Jag gillar den här laid back-livsstilen som jag har där jag kan försörja mig på det jag gör och bara behöver ha ansvar över mig själv. Att ha en anställd vore som att ge sig in i en helt annat värld. Det skulle bli mer på allvar då eftersom jag skulle ha en lön att betala ut oavsett om jag har sålt bra eller dåligt.

Jag gillar också att jag kan befinna mig i princip var som helst och ändå kunna göra mitt jobb. Om jag känner för att flytta tillbaka till Sverige så kan jag göra det, för jag har mina kunder på nätet och i telefonen. Jag har mitt kontor hemma i soffan ungefär. Där vill jag inte ha en kollega. Samtidigt måste jag tacka nej till en hel del jobb nu eftersom jag inte har kapaciteten när jag är ensam. Jag kan helt enkelt inte göra mer än jag gör, och det finns en liten tanke i huvudet som säger att det skulle vara roligt att verkligen satsa på företaget. Det vore intressant att se hur långt jag kan ta det.

I mitt liv har jag mest hankat mig fram och levt för dagen. Att lägga min själ i något, att våga hoppa utan att veta var jag ska ta mark… Det lockar en del av mig, samtidigt som den andra delen uppskattar tryggheten i att hålla en liten skala och vara nöjd så länge det finns tak över huvudet och mat på bordet. Det tål att tänkas på.

Comments are closed.