En sak att sakna i Thailand

Jag vet inte om det är typiskt svenskt att använda påsklämmor, men det är i alla fall en sak som jag saknar här i Thailand. Jag är en person som har klämmor på typ allt. Jag gillar inte sådana här förslutningsbara påsar (ni vet sådana som man klämmer ihop) och jag gillar inte heller att knyta ihop påsarna. Jag vill kunna öppna och stänga snabbt och enkelt, och då är en påsklämma helt enkelt det bästa valet.

Så nu har jag fått med mig lite klämmor från WeLoc hemifrån. WeLoc är alltså originalklämman som alla andra liknande klämmor är kopior på, och vill man ha kvalitet och en klämma som håller så är det WeLoc man ska satsa på. De påsklämmorna är nämligen gjorda i ett material som får tillbaka sin form om man kör dem i diskmaskinen eller lägger dem i hett vatten en stund. Klämmor av sämre kvalitet går sönder eller tappar formen när man har öppnat och stängt dem tillräckligt många gånger, men WeLoc blir som sagt som nya igen och de håller hur länge som helst. Nu låter jag kanske lite som någon slags påsklämsnörd, men å andra sidan så är jag nog det också. Jag gillar helt enkelt påsklämmor, och jag gillar kvalitet.

Det finns också mycket annat som jag kan sakna med Sverige, men det finns å andra sidan också mycket som jag saknar med Thailand när jag är i Sverige. Jag känner att jag får det bästa av båda världarna när jag bor i Thailand men fortfarande har ett hem (föräldrarna) att komma hem till i Sverige. Och det bästa är ju att man kan ta med sig saker som man saknar. Förutom vädret då. Det kan jag verkligen sakna när jag åker hem till Sverige och det är grått och regnigt eller kallt och snöslaskigt. Men som sagt, det mesta andra kan man ta med sig!

Comments are closed.