Första inlägget

Då var det dags att kicka igång den här bloggen då. Om du har läst texten som jag har skrivit om mig och bloggen så vet du redan att jag skriver mycket i mitt arbete, och då kan man ju fråga sig varför jag har valt att starta en blogg och skriva på min fritid också.

För det första så älskar jag att skriva. Mitt favoritämne i skolan var svenska och redan i ung ålder tyckte jag om att skriva sagor och uppsatser. För det andra så är mitt arbete i princip min fritid. Eftersom jag driver eget och är ensam i företaget så har jag inga spikade arbetstider, och arbetsbördan beror också på hur väl jag lyckas sälja mina tjänster, så arbete och fritid vävs ihop kan man säga.

I den här bloggen kommer jag att skriva om mitt arbete, hur det är att driva ett eget företag och annat som har med jobbet att göra, men det blir också en del om livet utanför jobbet. Saker jag vill dela med mig av helt enkelt. Det kan vara jobb, privatliv eller något som inte alls har med mig att göra. Jag vet knappt själv vad det kommer att bli för typ av blogg, men vi får väl se hur den utvecklas.

Så nu vill jag väl bara hälsa er välkomna och hoppas att ni ska hitta något läsvärt här mellan raderna. Undrar ni något är det bara att kontakta mig här på bloggen eller via mail. Det var det för den här gången. Peace out!

Comments are closed.