Om oss

Jag och mina vänner, Eva, Elisabeth och Lizzie, driver en liten men dynamisk resebyrå som specialiserar sig på skräddarsydda resor över hela världen. Med vår passion för att utforska nya platser och dela våra upplevelser med andra, strävar vi efter att skapa minnesvärda och unika resor för våra kunder.

Vi tror på att varje resa ska vara personlig och skräddarsydd efter våra kunders önskemål och behov. Därför spenderar vi tid på att lyssna på våra kunders önskemål och intressen för att skapa en resa som är perfekt för dem. Oavsett om det är en romantisk semester på en avlägsen ö, en äventyrlig safari i Afrika eller en kulturell rundtur i Europa, är vi dedikerade till att göra våra kunders drömresor till verklighet.

Vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service för varje kund, från det ögonblick de kontaktar oss till det att de återvänder hem från sin resa. Vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor, ge råd och erbjuda support under hela resan för att säkerställa en smidig och minnesvärd upplevelse.

Om du är intresserad av att boka din nästa resa med oss, är du välkommen att kontakta oss på följande kontaktuppgifter:

Lizzie’s Resebyrå

Telefon: 019 23 55 9786

E-post: lizziesresor@ido.se

Hemsida: www.ido24.se

Vi ser fram emot att få planera din drömresa tillsammans med dig!